Algemene voorwaarden

Betalingen & Afspraken (Particulieren)

1. Uw afspraak

Afspraken voor bezoek en of behandelingen worden op voorhand, telefonisch of per e-mail gemaakt en zijn altijd o.v.v. volledige NAW-gegevens en telefoonnummer. Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wanneer u een afspraak maakt, stemt u zondemeer in met de algemene voorwaarden zoals deze op deze pagina staan vermeld.

Mocht u te vroeg voor uw afspraak zijn, wordt in voorkomende gevallen uw begrip gevraagd, indien u eventueel even moet wachten.


2. Contra-indicaties

Voorafgaande aan iedere massage wordt een korte anamnese (intakegesprek) afgenomen. Bij bepaalde symptomen (contra-indicaties) kan Chicare besluiten de massage niet uit te voeren, de behandeling (deels) in overleg met u te wijzigen of u door te verwijzen naar uw (huis-)arts.

Om te voorkomen dat u op uw afspraak verschijnt en u wegens contra-indicaties geweigerd wordt voor een behandeling, raden wij u nadrukkelijk aan om de informatie onder het tabblad 'contra-indicaties' met aandacht te lezen.

Wanneer u ook maar enige twijfels heeft, neemt u dan altijd eerst contact op met uw (huis-)arts alvorens een afspraak bij Chicare te maken.


3. Annuleren

Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren telefonisch afgezegd of verzet worden. Is dat niet het geval dan is Chicare helaas genoodzaakt u het afgesproken behandeltarief in rekening te brengen.


4. Betalingen

Alle behandelingen dienen contant te worden betaald, tenzij anders afgesproken en bevestigd door Chicare.

Bij afspraken op locatie zijn de normale tarieven van toepassing, vermeerderd met eventuele reis- en parkeerkosten.


5. Etiquette

Bij de massages op de behandeltafel houdt u te allen tijde uw onderkleding aan.

Het is voor u bijzonder prettig als uw onderkleding van goed elastisch materiaal is. Strakke slips en boxers zullen u hinderen tijdens de massage van m.n. de benen.

Het is niet mogelijk om andere massages dan - zoals nadrukkelijk op de site zijn aangegeven - te ontvangen.

Chicare zorgt ervoor dat schone, frisse handdoeken en een schoon en fris hoeslaken klaarliggen voor uw behandeling en verwacht vanuit hygiënisch oogpunt dat u voor behandelingen op de behandeltafel even heeft gedouched. Dit is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor uzelf om de behandeling te ondergaan.


6. Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving beschikbaar.


7. Chicare
Chicare is als gediplomeerd masseur en ondanks haar zorgvuldig handelen niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en of inmateriële schade ontstaan voor, tijdens en of na het behandelen. Alle behandelingen die worden aangeboden door Chicare zijn geen medische behandelingen. Alle behandelingen op de behandeltafel zijn voor rust en ontspanning; stoelmassage is daarintegen meer activerend en richt zich daarbij ook op stimulering van de bloedsomloop, RSI- en stresspreventie. Indien u zich laat behandelen bij Chicare, is dit geheel op eigen risico.


8. Overig
De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Chicare te allen tijde worden gewijzigd.
DISCLAIMER
Op alle artikelen en fotomateriaal van Chicare op deze website rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst, afbeeldingen en of fotomateriaal) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende.Webdesign © 2008 - 2021 Chicare
Fotografie ©2008 - 2021 Chicare
Auteur ©2008 - 2021 Chicare