Contact & info


Chicare Administratieve dienstverlening
Sinds 2010 verleent Chicare freelance administratieve ondersteuning aan diverse bedrijven en instellingen.

U kunt terecht voor een eenmalige opdracht, maar ook voor structurele opdrachten. Afhankelijk van de grootte van de opdracht en reeds geplande opdrachten kunnen uw werkzaamheden in goed overleg z.s.m. worden ingepland. Een uurtarief vanaf slechts 35 euro excl. 21% BTW en eventuele reis- en parkeerkosten.

Klik op de volgende link voor meer informatie en een overzicht van mogelijke werkzaamheden: Lees verder

Klik hier om direct vrijblijvend contact op te nemen. Er wordt na ontvangst van uw bericht spoedig contact met u opgenomen voor het bespreken van de mogelijkheden!

-Chicare Massage (tot nader bericht niet beschikbaar)
In 2007 kwam ik via mijn sportinstructeur in aanraking met massage. Doordat ik steeds bewuster van het algehele effect werd, groeide mijn enthousiasme met de dag. Het gevolg hiervan was dat deze therapeut mij mee vroeg naar een grote wellnessbeurs om voorlichting te geven. Na een aantal intensieve dagen waarbij ik veelvuldig actief bengaan meedoen met de door hem aangeboden workshops, was ik een geweldige ervaring rijker!


Vanaf dat moment was ik letterlijk en figuurlijk gegrepen door dit prachtige vak en diverse basis- en vervolgopleidingen volgden met goed resultaat. Hierna ben ik eind 2008 de inmiddels bij velen bekende praktijk aan huis in Zwolle Zuid gestart. Voor verdere specialisatie in het behandelen van m.n. (chronische) rugklachten heb ik in 2009 de opleiding Dorn Breuss Therapie gevolgd en diverse Oosterse workshops.

Foto op locatie
Het maakt niet uit of u al vaker een massage heeft gehad of dat het de allereerste keer is. Ieder mens is per slot van rekening uniek en vergt een van de persoonlijke situatie afhankelijke benadering. Ik hecht er altijd veel belang aan om na te gaan in welke conditie u op dat moment verkeert en of er zaken zijn die om extra aandacht vragen, maar ook om uit te sluiten of er geen symptomen zijn waarbij massage meer slecht dan goed doet. Om deze reden vindt er voorafgaand aan iedere behandeling altijd een anamnese (intakegesprek) plaats en zal ik nooit direct na uw binnenkomst beginnen met de afgesproken massage of de Dorn Therapie. Na de massage kunt u natuurlijk even rustig weer tot uzelf komen. Houdt u er daarom rekening mee dat uw afspraak langer duurt dan de daadwerkelijke massage/therapie waarvoor u de afspraak heeft gemaakt.

Voor de oliemassages geldt dat de niet te behandelen lichaamsdelen worden afgedekt en...
dat u te allen tijde uw onderkleding (slip, boxer, shorts, hipster etc.) aanhoudt!!